Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen?
We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft
u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.
Maastrichts gemeenteraadslid werkt niet mee aan onderzoek
bron: de Volkskrant
Het in opspraak geraakte Maastrichtse raadslid Jan Hoen weigert mee te werken aan een onderzoek naar zijn declaratiegedrag bij een evenement in de Limburgse hoofdstad. Volgens Hoen is het onderzoek in opdracht van burgemeester Onno Hoes niet onafhankelijk, zoals Maastricht doet voorkomen. 'De slager keurt zijn eigen vlees', liet Hoen vandaag weten. Het onderzoeksbureau Capra is volgens Hoen een ad …
lees
verder
›
Beveiligingsbranche voorziet problemen bij herstart horeca en evenementen
bron: NRC
Vanaf maandag zijn in Nederland meerdere maatregelen versoepeld. Ook in veel andere landen wordt de lockdown in stappen teruggedraaid.
lees
verder
›
Oranjekoorts in aantocht!
bron: Infonu
We kennen het allemaal: Oranjekoorts. Met verschillende evenementen staan wij Nederlanders al juichend en feestend klaar om onze mensen aan te moedigen. Dit resulteert vaak in één groot feest. Wat brengt de Oranjekoorts teweeg en wat doen we zoal?
lees
verder
›
Probleemkinderen van de recessie
bron: NRC
Ze zijn jong, hoogopgeleid en klaar voor hun eerste baan, maar niemand zit op hen te wachten. Geen werk = geen ervaring = geen werk.
lees
verder
›
Voorzieningen in Rijsbergen
bron: Infonu
Rijsbergen ons dorpje, dat is het dorpslied van Rijsbergen. Veelzeggend hoe de inwoners van Rijsbergen kijken naar hun eigen dorpje, vlak aan de Belgische grens onder de rook van Breda, net boven Zundert
lees
verder
›
Wat betekent fifo voor voorraadbeheer in de horeca?
bron: Infonu
Fifo is een afkorting die staat voor 'first in, first out'. Het wordt gebruik om een systeem aan te duiden waarmee een voorraad wordt beheerd. Nieuwe producten worden volgens het fifo-principe achteraan geplaatst, en zo worden oudere producten die vo…
lees
verder
›
Welkom in de wereld van de haute friture
bron: de Volkskrant
De nieuwe snackbarbaas maakt zijn snacks zelf en schenkt er een stijlvolle gin-tonic bij. Hoe de duurzame frituur Nederland verovert. Het begon in de garage van zijn ouders, zegt Roderick Heijning (27). Hij studeerde maatschappelijk werk en dienstverlening, maar zette een paar jaar terug een frietbezorgbedrijfje op in de ouderlijke woning in Zeist. Op dinsdag en zaterdag konden buurtbewoners friet …
lees
verder
›
Medewerker GGD opgepakt en verdacht van fraude met vaccinatiebewijs
bron: NRC
In dit blog lees je het laatste nieuws over het coronavirus in binnen- en buitenland. Wil je via de mail op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven.
lees
verder
›
Hoe kan de overheid de economie het beste steunen in deze crisis?
bron: NRC
Economen waren bij de lockdown opvallend eensgezind: het kabinet moet banen redden door de lonen van bedrijven te subsidiëren. Nu beginnen ze van mening te verschillen.
lees
verder
›
‘Eigenlijk ben ik burgemeester van een paar drijvende dorpen’
bron: NRC
Walter Nuyens (64) is eigenaar van vijf jachthavens. „Mijn droom is een superdeluxe jachthaven in Amsterdam met horeca eromheen en alleen maar mooie boten.”
lees
verder
›
DE STRIJD OM DE STEIGERS
bron: NRC
Loosdrecht is het paradijs op aarde: stille wateren, prachtige eilandjes, mooie vergezichten. Maar van die pracht is vanaf de wallekant nauwelijks nog iets te zien, want daar…
lees
verder
›
Gebied in Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen opnieuw in lockdown
bron: NRC
In dit blog vind je de laatste ontwikkelingen over het coronavirus in binnen- en buitenland. Wil je via de mail op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven .
lees
verder
›