Bedrijfscatering

Vraag eenvoudig offertes aan

Bedrijfscatering

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Bedrijfscatering).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Garcia's Ontbijt & Lunch Express
Adrianapolder 37
2992ZK Barendrecht
Bedrijfscatering Jan Vendrig
Het Sluisje 25
3438AH Nieuwegein
V.O.F. Sendoo
Haarlemmerstraat 79-A
1013EL Amsterdam
Bij Yan Bedrijfscatering B.V.
Einsteinstraat 20
6604BW Wijchen
DSR food Deventer
Boskamp 2-b
8121CX Olst
Luna Catering & Organisatie
Celsiusstraat 147
2562TC Den Haag
BMP Elzenburg
Spaanderstraat 50
5347LZ Oss
Snellenberg Bedrijfscatering
Dorshorst 1-b
7217PH Harfsen

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Wegvervoer verdeeld over bedrijfssanering

bron: NRC

ROTTERDAM, 25 juli — Er tekenen zich tegenstellingen af bij het wegvervoer naar aanleiding van een uitlating van de werkgeversorganisatie NOB-Wegtransport dat er te veel…

lees verder ›

Broodje-kaassyndroom

bron: de Volkskrant

Cateraar Van Hecke doet alles om aan de top te blijven. In oktober betrekt van het bedrijf de bovenste verdieping van de spiksplinternieuwe Rembrandt-toren.... Van onze verslaggeefsterEsther Hansen LöveAMSTERDAMZelfs de Euromast en het Wereldhandelscentrum in de eigen thuishaven Rotterdam laat het bedrijf ver beneden zich. 'Alleen de KLM serveert maaltijden op een hoger niveau', zegt H. Rijnierse, …

lees verder ›

Raven op oud frituurvet: duurzaamheid in de festivalwereld

bron: de Volkskrant

Waar de gemiddelde bezoeker doordeweeks kiest voor een plofkip, eet hij op het festival biologisch-dynamisch. Organisatoren hebben steeds meer oog voor ecologie. Een plek om te feesten, te flirten, te dansen, te drinken, nog een keer te flirten en weer verder te feesten: het festival. Een festival is bij uitstek de plek waar alles is toegestaan. Een plek bij uitstek bovendien om je voor één zonnig …

lees verder ›

Cateringbranche groeit minder

bron: NRC

De minder florissante ontwikkeling van de economie treft ook de catering-branche. Het groeipercentage in die sector is in 1993 teruggelopen naar ongeveer een derde van wat de…

lees verder ›

Schoonmaken verdient beter dan werken in horeca

bron: de Volkskrant

Beginnende medewerkers in de horeca verdienen gemiddeld een kwart minder dan mensen die net beginnen als schoonmaker. Dat blijkt uit een vergelijking van zes cao's in de verschillende bedrijfstakken door vakbond FNV Horeca, die vandaag is gepubliceerd. Volgens de bond, die met het onderzoek komt in aanloop naar de cao-onderhandelingen voor de sector, werken horecamedewerkers substantieel langer, o …

lees verder ›

Europees Hof steekt stokje voor verhuistruc werkgevers

bron: de Volkskrant

BRUSSEL - Het Europees Hof van Justitie heeft donderdag een uitspraak gedaan die volgens deskundigen grote arbeidsrechtelijke consequenties zal hebben. Bedrijven mogen niet zomaar meer personeel 'verhuizen' om bijvoorbeeld goedkoper uit te zijn, terwijl deze medewerkers hetzelfde werk blijven doen. De zaak werd aangespannen door de 46-jarige kantinemedewerker John Roest uit Leiden, met hulp va …

lees verder ›

Omzet Van Hecke ruim 25 procent hoger

bron: NRC

De Van Hecke Groep (onder meer bedrijfscatering) heeft in 1991 een omzetgroei van ruim 25 procent gerealiseerd.

lees verder ›

De Kantine

bron: de Volkskrant

Is het eten op het werk lekkerder geworden, of lijkt dat maar zo? En eten we wel gezond tijdens kantooruren?... Het werkpanel bestaat uit Nico Heukels, manager productontwikkeling van Van Hecke, dat 1300 bedrijfscateraars beheert, Ineke van Dis van de Nederlandse Hartstichting die bedrijven over gezonde voeding adviseert en Ingrid Steenhuis, die binnenkort op het eetgedrag in bedrijfskantines prom …

lees verder ›

Studie gestaakt om hotel te leiden

bron: de Volkskrant

Straks beginnen duizenden afgestudeerden weer aan hun eerste baan. Niet veel mensen zullen beginnen als directeur. Hein Jens, de huidige baas van Carré, deed dat wel.... Twee weken geleden was hij er nog. In het Hans Brinker Hotel, dat zich sinds een succesvolle reclamecampagne van bureau KesselsKramer vol trots het ‘slechtste hotel ter wereld’ noemt. Hein Jens laat in de directeurskamer op de vie …

lees verder ›

Beurs Europa hoogste koers in vier jaar

bron: NRC

De effectenbeurzen in Europa bereikten vanochtend het hoogste niveau in vierenhalf jaar. “De markt is momenteel zeer optimistisch.

lees verder ›

Catering treurt over versobering bedrijfslunches

bron: NRC

De groei in de cateringbranche stagneert. De meeste cateraars hebben daarom grootscheepse marketingcampagnes opgezet om meer naamsbekendheid te krijgen.

lees verder ›

Massa-ontslagen in Nederland

bron: NRC

In de afgelopen zeven jaar hebben zich in Nederland een groot aantal bedrijfssaneringen voorgedaan, waarbij duizenden werknemers ontslagen werden.

lees verder ›